Privacy Policy

MUTARI BRASOV

.

Mutari Brasov,debarasarii Brasov

 

Mutari Brasov - S.C. VICOSO LOGISTICA S.R.L.               Vicoso Logistica este o firma cu experienta de mutari mobilia Brasov  care face  , m utari  in toata Romania si mutari   internationale  in U.E! Detinem un personal calificat cu experienta pentru a va oferi cele mai bune prestari de  servicii la un cost redus! Pe langa serviciul de manipulare mobila si de transport va punem la dispozitie,  servicii  montat , demontat mobila  plus o gama larga de cutii pentru ambalare la un pret redus. . Avem in dotare auto­mo­bile pro­fe­sion­ale, dotate core­spun­za­tor pen­tru ast­fel de ser­vicii. Masinile sunt FORD TRANSIT, au o capac­i­tate de 3.5 tone ,IVECO EUROCARGO 7,5 t.
Pentru o evaluare ne puteti contacta la nr.:0770186499    
Descriere1 ore (RON)OFERTA 3Ore  (RON)vicoso logistica srl-servici mutari BRASOV
masina +sofer 180 375 www.mutariromania.com 
masina+ sofer +manipulant 345 460 www.mutariromania.com 
masina++sofer+2manipulanti 460 630 www.mutariromania.com

 

 

masina+sofer+3manipulanti

575 835

www.mutariromania.com

 

 

 FORMULAR MUTARI VICOSO LOGISTICA FORMULAR MUTARI VICOSO LOGISTICA [1.693 Kb]   

 

Vicoso Logistica  

 Brasov,Birou administratie

  Garaj Jud. Brasov DJ103A KM 2 Sos. Brasov/Carpinis 

Tel : 0368 446 318

mobil :0733826893

FORMULAR MUTARI VICOSO LOGISTICA FORMULAR MUTARI VICOSO LOGISTICA [1.693 Kb]      

 

 

 

Mutari Locuinte Brasov

Mutari Locuinte

 

Mutari Locuinte - S.C. VICOSO LOGISTICA S.R.L.

 Vicoso Logistica

 

Mutarea locuintei

Daca doriti sa lasati intreaga desfasurare a mutarii pe seama noastra, veti beneficia de urmatoarele:

 

  1. Un manager de proiect care va realiza interfata dintre cerintele dumneavoastra si derularea operatiunii de mutare.
  2. O echipa de profesionisti care au urmat cursuri de specializare in domeniul de transport mobila si care au acumulat o vasta experienta prin serviciile pe care le asiguram zi de zi. Echipa respectiva se va ocupa de toate aspectele legate de mutare. Vor fi ambalate si mutate toate obiectele din locuinta dumneavoastra, incepand de la carti, vesela, haine si terminand cu obiectele mari de mobilier. Ei se vor ocupa de asemenea de montat si demontat obiectele voluminoase, de transportul lor pe scari, de incarcat si descarcat.
  3. Ambalarea obiectelor care urmeaza sa fie mutate va fi executata cu atentie, pentru a asigura protejarea lor pe parcursul intregului proces. Vor fi asigurate deasemenea echipamente si ambalaje specifice pentru simplificarea intregului proces de transport mobila.
  4. Camioane adecvate cu o capacitate de pana la 3,5 tone, capabile sa acomodeze orice fel de mobila si sa o transporte in siguranta. Soferii pe care ii folosim sunt atent selectati dupa criterii bine stabilite anterior.
  5. Atentie speciala acordata animalelor de casa si plantelor de apartament.

Alte servicii transport mobila

Daca doriti sa va folositi doar de anumite servcii, firma noastra va ofera posibilitatea sa alegeti. Va putem pune la dispozitie autoutilitare performante coduse de soferi profesionisti in cazul in care doriti sa incarcati si sa descarcati singuri bunurile. Pe de alta parte, daca aveti transport si aveti nevoie de personal specializat in mutari de mobilier si bagaje, firma noastra va poate asigura oameni cu experienta in incarcat - descarcat mobila si bagaje, demontare si montare mobilier.

SERVICII DE CURIERAT RAPID-TRANSPORT MARFURI-SERVI - S.C. VICOSO LOGISTICA S.R.L.

Transport marfuri- Servicii de curierat rapid - S.C. VICOSO LOGISTICA S.R.L.

 

Mutari Firme Brasov Romania

Mutari Firme

 

Mutari Firme - S.C. VICOSO LOGISTICA S.R.L.

Vicoso Logistica ofera servicii profesionale pentru firme, birouri si companii.

Indiferent de anvergura si volumul mutarii, asiguram o buna organizare si rapiditate la preturi avantajoase.

Desfasurarea mutarii

Intr-o prima etapa un expert al firmei noastre va stabili impreuna cu dumneavoastra un plan pentru relocarea companiei in conditii de eficienta maxima. Vom economsi timp prin stabilirea inca de la inceput a unei zile optime si a ordinii mutarii bunurilor.

Asiguram demontarea si montarea mobilierului, impachetarea efectelor corespunzator in cutii si protejarea lor cu folie de plastic, precum si etichetarea cutiilor. Transportul lor se va face in deplina siguranta datorita echipei noastre de profesionisti, obisnuita sa trateze bunurile clientilor nostri cu deosebita grija in decursul oricarei mutari.

In ziua de azi orice firma se bazeaza pe tehnologia IT. Astfel, in cadrul unei mutari, administrarea unei retele si a echipamentelor din care este compusa (computere, servere, retelistica) necesita o atenta planificare si executie. Pentru a ne asigura ca mutarea infrastructurii IT din compania dumneavoastra este efectuata corect, se va realiza o analiza detaliata a acesteia in prealabil.

Mutari Mobila si Transport

 

Mutari Locuinte - S.C. VICOSO LOGISTICA S.R.L.

Avem in dotare auto­mo­bile pro­fe­sion­ale, dotate core­spun­za­tor pen­tru ast­fel de ser­vicii. Masinile sunt FORD TRANSIT, au o capac­i­tate de 3.5 tone ,IVECO EUROCARGO 7,5 t.

Pentru o evaluare ne puteti contacta la nr.:0770186499     
Descriere1 ore (RON)OFERTA 3Ore  (RON)vicoso logistica srl-servici mutari BRASOV
  masina +sofer 180 375 www.mutariromania.com 
masina+sofer+manipulant 345 460 www.mutariromania.com 

masina+sofer+2manipulanti

460 630 www.mutariromania.com
masina+sofer+3manipulanti 575 835

www.mutariromania.com

 www.mutari.online 

Mutari Internationale

VicosoLogistica    realizeaza  mutari internationale  In Europa .Datorita  experientei noastre   si profesionalismului oamenilor nostri    dobandita in ani  organizam mutari   in  tot spatiul U.E .

  1. O echipa de profesionisti care au urmat cursuri de specializare in domeniul de transport mobila si care au acumulat o vasta experienta prin serviciile pe care le asiguram zi de zi. Echipa respectiva se va ocupa de toate aspectele legate de mutare. Ei se vor ocupa de asemenea de montat si demontat obiectele voluminoase, de transportul lor pe scari, de incarcat si descarcat.
  2. Ambalarea obiectelor care urmeaza sa fie mutate va fi executata cu atentie, pentru a asigura protejarea lor pe parcursul intregului proces. Vor fi asigurate deasemenea echipamente si ambalaje specifice pentru simplificarea intregului proces de transport mobila.
  3. Camioane adecvate cu o capacitate de pana la 3,5 tone, capabile sa acomodeze orice fel de mobila si sa o transporte in siguranta. Soferii pe care ii folosim sunt atent selectati dupa criterii bine stabilite anterior.

 

Privacy Policy Cookie Policy